Wednesday, April 27, 2011

TV3


baru je lepas tengok berita TV3. alah~ banyak fitnah je kat situ. lagi-lagi kalau part politik. memang kelentong habis-habisanlah! start je berita tu.. terus mula dengan topic paling hot semalaya! heh jangan kata anda tidak tahu. apa lagi kalau bukan kes VIDEO SE** tuh. nampak sangat cerita bohong. nampak sanagt di buat-buat. tak ada hala lain dah nak serang. hm.. bukan tu yang saya nak cakap kat sini. bab politikus, kita kira lain. sekarang nak cakap pasal benda lain

hm.. pada pendapat andalah.. perlu ke video tu ditayangkan? ok fine~ agak perlu juga lahsebenarnya. *mungkin*  tapi yang pasti, tak perlu kot sampai nak diulang tayang dua tiga kali. betul tak? memang lah benda alah tu dah di censored kan~ tapi.. ishk! apakah?!! berita tu saya jamin! mesti ada kanak-kanak rebina yang tengok juga. so, mestilah kanak-kanak rebina tu ada banyak persoalan. nanti kanak-kanak rebina tu tanya kat mummy and daddy dia. banyak persoalan-persoalan. heh! tak perlu oh tunjuk itu video~ nak tunujk pun cukup sekadar sekali! sekali!! SEKALI!

1 comment:

ummu-khaulah said...

taw x pe. x stuju la media ulang tayang video tu byk kali. org yg tgk yg jd segan..spatutnya bnda2 mcm tu x perlu terlalu didedahkan kan?aib saudara kita jugak..haih..cmane la nk bgtaw kat diorg..(cm berani je..he3)