Sunday, February 26, 2012

hectic life ever . . . . .

okey. dah bosan. bosan dengan suasana rush sana, rush sini. non stop. erh! penat lah!! even sabtu ahad pun nak beraktiviti juga.

okey bukan nak mengeluh mengutuk kenapa buat program banyak sangat dan sebagainya. tapi please lah faham. kami ni manusia juga. bukan sang robot. even robot sekali pun ada limit dia nak guna kan?? so, do we! please people understand us.

tersepit, tersekat dan tersegalanyalah. tu tak sabar tu yang dok suka sangat tunggu date balik bermalam. rasanya macam ni ke kehidupan kat kolej satgi? penat. non-stop working.

mana nak basuh bajunya, belajarnya, homeworknya, BADAR/KP nya, naik dorm just untuk tidur sahaja. memang tegang lah katil tu selagi belum pukul 1.00 pagi. then nak suruh tido awal. geh!!! tu lah yang paling awal pon.

kat sini satu benda aku dapat. kami dipaksa untuk berjaya. bukan memilih untuk berjaya. eh tak... mestilah pilihan kiteorang yang nak berjaya. that's why lah kami ditekan dipenyek diuli dan dilumat sampai nak celik mata pun tak larat.

bila kat asrama dah tak ada rehat, kat sekolah... daaaaaaaa mengantuk bah! kantuk tak tahu lah nak habaq lagu mana che' oi..... perh. macam ada seribu setan gempol kat mata tu. Allah je yang tahu.

haih~ bilakah ini semua nak berakhir. lama sangat dah rasanya nih. haih~
tu lah sekarang nih asyik kacau mak, kawan-kawan dan ofkos, my wonder wall *
sabar ye wahai hati. nak habis dah pun. sikit je lagi. perit payah pedih dan sebagainya harini adalah untuk gelak ketawa, manis suka untuk masa hadapan. just belived that everythings that is happened got their own reasons and also HIKMAH.

ADA HIKMAH NYA TU...
MAKA BERTAHAN LAH :)

No comments: