Monday, September 17, 2012

she is my buddy

dekat sekolah, biro akademik KP dan MPPU bergabung tenaga untuk memastikan akademik kengkawan sentiasa terjaga. dan memandangkan result trial sekolah baru ni sangat teruk, maka saya di "buddy" kan bersama kakak TKU saya. nama glamour saya kasi dia, kak Fit! dia bukan setakat pantau akademik saya. tapi segalanya. semua benda kita orang share. dia sangat baik. even dia sangat sibuk dengan amanah dia, tapi, dia tak pernah tinggalkan saya. dan saya sangat sayang dia. ^^ dia nih anak last. dan, untuk pengetahuan semua, aku alergi dengan budak anak last nih. sebab biasanya anak last nih manja terlebih. dengan perangai aku yang manja dan mengada juga, aku tak suka orang manja-manja dengan aku. sebab aku ni pun lebih kurang anak last. jarak umur dengan adik bawah aku 5 tahun kot. mana taknya~ tapi dia nih langsung tak manja. tak mengada.  perangai dia macam kakak. just sometime tu, biasalah~ perempuan kan~ dan, saya bangga jadi buddy dia!

dan ini gambar dia
(sangat sayang si abas tu. tapi, abas dah hilang)

mesti dia marah sebab taruk gambar dia. tapi, tak kesah lah~ blog aku nih bukan public mana pung. hihihi

dan thank you kepada ketua buddy. sebab mem buddy kan saya dengan kak fit. seronok. *sebenarnya, dah agak dah dia yang jadi buddy saya. sebab dia je yang boleh control saya. hihihihihi

*bilaukhuwahatasnamaAllah,semuanyaindah.alhamdulillahakurasasemuanyadisini*

p/s : awak, insha Allah saya dapat 5 PA, saya akan cakap, itu kejayaan awak juga. ^^

No comments: