Sunday, December 30, 2012

alhamdulillah.

ya Allah.. leganya dah siap. lepas nih nak kena edit lagi ke, nak kena tambah mana-mana atau tolak mana-mana, tak kisah lah. asalkan yang kerangka badan dia semua siap.

maybe because it it my first time. so, rasa dia macam nak erk? alhamdulillah ada partner. dan bantuan kak nur dalam paperwork nih. juga kak baby yang sudi untuk tak ganggu aku jadi ratu dalam bilik nih selama dua hari.

siap je, hantar, terus sujud syukur. perh. nak nangis kot rasa.

yang buat aku bebetul stick dengan paperwork nih adalah... hm.. friendship.

nanti bukak file macam mana pulak gayanya ye? oh. bulan dua mungkin start attachment with my kak yana. so, fahima, ready untuk belajar ye! :)

awak, terima kasih. banyak saya belajar. akta yang memeningkan kepala. 

1 comment:

hainil fatihah mohd fauzi said...

there's no words can present this appreciation...
thanks a lot my friend..
love you so much~♥