Saturday, February 16, 2013

aku rindu manusia ini.

Wan Nur Suhaila Sobri 

Itu nama dia.

Baik yang amat. Rapat start form 3.

Tapi, aku suka buat jahat kat dia. 


Sekarang dia kat Mesir. 

Ini gambar time form 5. Gemok gitu.

Kat rumah Fatin Qistina.

Bear birthday. Tapi, dah hilang.

Anak aku curi. Sue dia selalu jadi driver aku bila nak keluar jejalan.

Best betul. Aku start kenal dunia mall, dengan dia lah.

Makan tah apa-apa punya kat seoul garden tu lah~

Semuanya Sue yang ajar.

Gerak pi Jusco, semua pun nampak sue.

The only person yang memang aku spend time banyak kot?

Time Putrajaya. Layan je kau aku kan? Nak itu ini semua kau ikut.

Itulah kau Sue~ Memang driver aku betul. Pusing satu Putrajaya tu.

Tak sabar tunggu kau balik. Cepat lah balik!! Cepat lah!!!

Jadi Doctor tau! Jangan lupa, jadi driver aku lagi! Hahahaha!! 

Main je eh.. Jangan feeling-feeling 

Miss the moment tunggu kau macam orang gila.

Selalu lambat kau kan. Sampai kengkadang nak je aku set bom kat katil kau.

And semestinya, kau satu-satunya teman aku pi McD. (Never ever happen again. One and last.)

 Alamanda. Jumpa Ibn Meftah. Kau tahu, gelak je~

Sembang dengan kau macam syok sendiri. Sebab kau pendiam. Tapi aku suka.

Sebab kau setia mendengar. Dengar hati aku yang kadang tu aku tak pernah buka pun.

Sue, kau miracle. Bila kau pi Mesir... Perh. SEDIH    

T_T

Chayok Sue!!! Sarangae~ <3 :)

#post bersifat peribadi. hanya untuk beliau yang teristimewa :)

No comments: